نتایج دو آزمایش مجزا در آمریکا نشان میدهد که اثر واکسن ویروس کرونا روی دستهای از میمونها مثبت بوده و بدن آنها با تولید آنتی بادی با بیماری مقابله کرده است.
یافتههای این آزمایش روز چهارشنبه ۲۱ مه (۱ خرداد/جوزا) در نشریه معتبر «ساینس» (Science) منتشر شده است. این نشریه با استقبال از نتایج حاصله، گفته است که این تحقیق در شمار اولین مطالعاتی به شمار می رود که نشان می دهد موجودات غیر از انسان می توانند در برابر ویروس جدید از خود آنتی بادی محافظ تولید کنند.
در این مطالعه جدید که در مرکز BIDMC در مدرسه طب دانشگاه هاروارد انجام گرفته است، ۲۵ میمون ماکاک رزوس بالغ سه هفته پس از واکسینه شدن در معرض ویروس جدید کرونا قرار گرفتند. مشاهده نشان داد که این میمونها «خیلی کم یا هیچ» علائمی از بیماری از خود بروز دادند. این بدین معنی است که بدن انها توانسته است در برابر بیماری کووید-۱۹ از خود پادتن محافظ بسازد.
دان باروچ، محقق در این مرکز که دو آزمایش مرتبط را انجام داده است در بیانیهای گفت: «یافتههای جدید این خوش بینی را بالا برده است که بتوان واکسن بیماری کووید-۱۹ را تولید کرد.»
به نقل از یورونیوز، در حال حاضر ده ها مرکز تحقیقاتی در دنیا مشغول کار برای تهیه واکسن بیماری کووید-۱۹ هستند. نتایج مثبت از این واکسن روی میمونها در حالی منتشر می شود که اعلام شده است واکسن تهیه شده در مرکز مطالعات آکسفورد در مرحله تست حیوانی شکست خورده است.
شیوع ویروس کورونا در جهان تا کنون بیش از ۳ میلیون نفر را مبتلا کرده است و بیش از ۳۲۵ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/17769
تگ ها: